Saturday, December 17, 2011

Pelancaran Nutri M Anti Hairloss RegimenSalam semua :) Alhamdulillah seperti yang pernah dijanjikan, dengan rasa penuh kesyukuran kami dengan amat berbesar hati mengumumkan kelahiran "baby" kedua kami iaitu Nutri M Anti Hair Loss Regimen pada 7 Disember 2011 yang kini boleh mula didapati dengan harga yang sangat menarik iaitu hanya RM39 sekotak!

Kombo syampu berkondisioner dan gel essence yang diperbuat daripada rumusan 100% herba ini mampu  mengelakkan keguguran dan menjadi solusi kepada masalah keguguran rambut yang menyebabkan kebotakan atau kenipisan rambut yang kritikal. Kini dengan bungkusan yang lebih menarik dan ekslusif, Nutri M Anti Hair Loss Regimen boleh juga dihadiahkan kepada rakan-rakan atau ahli keluarga yang mempunyai masalah ini.

Sila klik di sini  jika ingin tahu lebih lanjut tentang produk ini. Anda juga boleh memuat turun flyers rasmi kami dalam versi Bahasa Melayu & Bahasa Inggeris seperti yang tertera di bawah sebagai rujukan. Sila klik pada gambar dan "save" ke dalam komputer atau telefon bimbit anda.

 

Jika berminat, sila hubungi kami di 019-3117254 untuk membuat tempahan atau jika ingin membuat sebarang pertanyaan lanjut via email ke nutrienterprise@yahoo.com.


p.s. Kos penghantaran adalah dari RM6 sekotak via Poslaju. Untuk kemudahan semua, kami juga bakal menyediakan perkhidmatan bayaran menggunakan kad kredit via PayPal utk belian secara online, ataupun boleh swipe sahaja di premis kami bagi belian COD. Mohon doa anda mudah-mudahan segalanya mampu kami sediakan di masa yang terdekat untuk anda. Stay tuned & terima kasih!

Ikhlas,
Team Nutri Enterprise 2011
"Cantik & Sihat, Seiringan."