Friday, December 28, 2012

Rambut Gugur? Ini solusinya.Masalah keguguran rambut menjadi igauan ngeri kepada ramai orang dan rata-rata keguguran rambut bermula seawal usia 20an, malah lebih membimbangkan kebotakan mungkin berlaku seawal usia 40an.
Kulit kepala memerlukan perapian dan vitamin yang cukup untuk kekal sihat tanpa sebarang masalah seperti kegatalan, kelemumur dan jangkitan kuman.

Rambut yang sihat dan normal memiliki beberapa ciri khas seperti berkilat, mudah lentur, tidak mudah patah dan boleh menyerap air.

Sekiranya adna mempunyai masalah tersebut jangan bimbang kami ada solusinya. Nutri M Anti Hair Loss Regimen mampu merawat, mengelak dan seterusnya mengatasi masalah keguguran rambut , kebotakan pramatang dan kenipisan rambut yang membimbangkan dengan cepat dan berkesan.

Dihasilkan dengan rumusan 100% herba terpilih yang suci dan bersih seperti akar Ginseng, Chinese Knotweed, Touki Ekisu, Bunga Za'faran dan akar Halia yang kaya dengan mineral dan vitamin yang berupaya mengembalikan semula kekuatan dan keremajaan rambut serta merangsang pertumbuhan rambut baru dengan kadar paling optimum.

Selain daripada megurangkan keguguran rambut, ia juga terbukti mampu melambatkan proses pertumbuhan uban dan mengurangkan kelemumur.

Ramai telah mencuba dan berpuas hati..ANDA bila lagi? :)